ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار

ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار
مواد لازم :
خرما : 200 گرم
گردو : 30 گرم
بیسکوئیت پتی بور : 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
پودر نارگیل : به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی  برای تزئین

طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .


بعد اونها رو آبکش کنید.


و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.

tf03.jpg (386×288)

هسته خرمارو هم در بیارید.

tf04.jpg (386×288)

گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

tf05.jpg (386×288)

tf06.jpg (386×288)

بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

tf07.jpg (386×288)

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...

tf08.jpg (386×288)

و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
نکته :
اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .

tf09.jpg (386×288)

tf10.jpg (386×288)

دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

tf11.jpg (386×288)

و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته :
شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

tf12.jpg (386×288)

و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...

tf13.jpg (386×288)

و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

tf14.jpg (386×288)


منبع : baharsite.com