ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار
ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار

مواد لازم :
خرما : 200 گرم
گردو : 30 گرم
بیسکوئیت پتی بور : 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
پودر نارگیل : به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین
طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .

بعد اونها رو آبکش کنید.

و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.

هسته خرمارو هم در بیارید.

گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.


بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...

و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
نکته :
اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .
اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .


دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته :
شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.
شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...

و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.
با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

منبع : baharsite.com
+ نوشته شده در شنبه پنجم مرداد ۱۳۹۲ ساعت 11:59 توسط بهشته یزدانی
|